Overnachten in het comfortabele Hilton Frankfurt City Centre

5x Hotels in Frankfurt

Op zoek naar het perfecte hotel voor je stedentrip Frankfurt? Deze dynamische stad biedt een scala aan accommodaties, van budgetvriendelijke hotels tot luxe boetiekhotels. Ik tip 5 leuke hotels in Frankfurt voor je volgende citytrip!

Leuke hotels in Frankfurt

Wil je dicht bij de historische Römerberg verblijven, de moderne sfeer van het bankendistrict ervaren, of toch liever in een rustige wijk overnachten? Frankfurt heeft hotels voor iedereen. Ontdek de beste hotels die jouw stedentrip Frankfurt compleet maken, met tips voor elke smaak en budget.

1. Hilton Frankfurt City Centre hotel

Tijdens mijn laatste bezoek aan Frankfurt bleef ik slapen in het Hilton Frankfurt City Centre . Dit hotel ligt lekker centraal aan de Hochstraße. Van hieruit loop je de innenstadt in – ofwel de binnenstad. Ook de metro naar andere delen van Frankfurt is vanaf hier goed bereikbaar.

Het Hilton Frankfurt City Centre Hotel* biedt comfortabele kamers in een bijzonder pand. Zo is het oude openbare zwembad van de stad is inmiddels onderdeel van het hotel en nog doordeweeks nog steeds toegankelijk voor inwoners. Zoals het een Hilton betaamt, staat service hoog in het vaandel en kun je jezelf heerlijk in de watten laten leggen.

Ook een aanrader: het uitgebreide ontbijtbuffet ‘s ochtends en – wanneer je in een van de Executive kamers overnacht – de Executive Lounge voor een hapje & drankje op elk moment van de dag.

Bekijk hier beschikbaarheid en actuele prijzen vanaf €199,-* >>

Overnachten in het comfortabele Hilton Frankfurt City Centre ©watzijzegt.com Uitzicht vanuit Hilton Frankfurt City Centre

Overnachten in het comfortabele Hilton Frankfurt City Centre met uitzicht op de stad ©watzijzegt.com

2. Motel One Frankfurt-Römer

Adres: Berliner Straße 55

Zoek je een betaalbaar hotel midden in Frankfurt? Ik ben fan van het Motel One concept en die vind je gelukkig ook in Frankfurt! Motel One Frankfurt-Römer* ligt op loopafstand van het stadhuis, Sint-Paulskerk en de Kunsthalle, dus hier zit je lekker centraal voor je stedentrip.

Na een comfortabele nachtrust in een heerlijk bed, kun je ‘s ochtends genieten van een gezond ontbijtbuffet met veel biologische producten. En dat alles voor een vriendelijke prijs vanaf €102,-.

Bekijk hier beschikbaarheid en actuele prijzen voor Motel One Frankfurt-Römer >>

Overnachten in Motel One

Ik sliep al in diverse Europese steden in een Motel One hotel en ben fan! ©watzijzegt.com

3. Hotel The Pure

Voor de liefhebbers van designhotels is Hotel The Pure een aanrader. Dit moderne hotel heeft een minimalistisch design maar biedt maximaal comfort. Perfect om na een dagje door de stad struinen bij te komen. Op loopafstand van het hotel vind je verschillende Verschillende restaurants en bars. De Messe Frankfurt – bekend van meer dan 50 beurzen per jaar, inclusief  de jaarlijkse Frankfurter Buchmesse – ligt op zo’n 10 minuten wandelen van het hotel.

Kamerprijzen starten vanaf €81,- per nacht*.

Adres: Niddastraße 86

©The Pure, Frankfurt, a Member of Design Hotels - via Booking.com

4. nHow Frankfurt

Ook het nHow Frankfurt ligt op loopafstand van Messe Frankfurt. Dit moderne boetiekhotel heeft trendy kamers met een kunstzinnige inrichting én de hoogste rooftop bar van Duitsland! Een aanrader voor wie op zoek is naar de leukste hotspots in Frankfurt. Hotelkamers zijn te boeken vanaf €112,- per nacht*.

Adres: Brüsseler Strasse 1-3

©nhow Frankfurt via Booking.com

Blijf jij overnachten in het moderne ©nhow Frankfurt? (via Booking.com)

5. Scandic Frankfurt Museumsufer

Overnacht in het Scandic Frankfurt Museumsufer* en geniet van het uitzicht op de indrukwekkende skyline van Frankfurt of de serene oevers van de rivier de Main. Dit milieuvriendelijke hotel ligt ideaal tussen de beurshallen van Frankfurt en de culturele Museumsufer, waardoor het zowel voor zakenreizigers als vakantiegangers een goede accommodatiekeuze is.

Bekijk hier actuele prijzen en beschikbaarheid >>

©Scandic Frankfurt Museumsufer via Booking.com©Scandic Frankfurt Museumsufer via Booking.com

Overnacht in het ©Scandic Frankfurt Museumsufer (via Booking.com)

Ook op stedentrip naar Frankfurt?

Vanuit Utrecht kun je al in ongeveer 4,5 uur in de stad staan; zowel per auto als per trein reis je gemakkelijk af naar Frankfurt. Ontdek hier meer hotels in Frankfurt am Main bij Booking.com*.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit wil je wellicht ook lezen